Gyakran Ismételt Kérdések

Mind a Grey, mind a Blue Vendégházunk 2 személyes, önállóan körbekerített, igazi erdős részen található. A páros nyugalmat így semmi és senki nem zavarja.
A két LOMBDELUXE Vendégház egymás melletti telken található, egymástól lekerítve, egymástól belátásgátló kerítéssel elválasztva. A bármikori külön vonuláshoz, önálló pihenéshez, közös sütögetéshez, beszélgetésekhez is tökéletes választás.
Természetesen. A kerti sütögetőt, tűzifát, nyársakat, bográcsot, grillrácsot, grill eszközöket mi biztosítjuk.
Házi kedvenceket sajnos nem tudunk fogadni.
Számzáras bejutás mellett Vendégeink önállóan is bejuthatnak, az előre megküldött kódok használatával. Igény esetén, valamint néhány extra szolgáltatás választása esetén az üzemeltető személyesen fogja várni Önöket.
Vendégeinket jól felszerelt konyhával, alapfűszerekkel, reggeli bekészítéssel, korlátlan mátrai kristályos víz fogyasztással, Nespresso kávé kínálattal és széles teaválasztékkal várjuk. A konyhaszekrényben további meglepetés bekészítés! Ajándékként 1 üveg Vendégeinknek palackozott díjnyertes Mátrai Farkasvér vörösbor is várja Önöket. Amennyiben teljes pihenésre vágynak, számtalan étteremben foglalhatnak asztalt LOMBDELUXE VIP vendégként.
Minden egyedi igényt és szokást biztosan nem tudunk kielégíteni, így a két személyre és 2 éjszakára vonatkozó prémium reggeli bekészítés* az extra szolgáltatásoknál tetszés szerint kihagyható. Ez esetben az ár éjszakánként 5.000Ft-al csökken. (* 2 éjszaka esetén a bekészítés az alábbiakat tartalmazza: 1 liter tej, 1 liter 100%-os narancslé, 6 db házi tojás, 2 féle felvágott, Nádudvardi májas, 2 pár prémium virsli, szezonális zöldség, gyümölcs, vaj, sajt, kétféle kence, házi lekvár, péksütemény.)
Vendégházainkban több méretben bekészített törölköző, szauna lepedő, köntös, prémium tusfürdő és folyékony szappan, és egyéb pipere termék várja Önöket.
Vendégházaink 2 főre kialakított „felnőtt-barát” szállások, amelyeket kikapcsolódásra, felfrissülésre, romantikázásra vágyó pároknak terveztünk. Pótágyazásra ezért nincs lehetőség. Itt minden arról szól, hogy kipihenve, feltöltődve térjetek haza a dolgos hétköznapokba.
A Vendégházakat hétköznapokon az érkezés napján 15 órától lehet elfoglalni, és a távozás napján 10 óráig szükséges elhagyni. Hétvégi tartózkodás, illetve vasárnap végződő foglalás esetén a valódi hosszú hétvége szolgáltatásunk keretében a vendégházakat este 18 óráig szükséges elhagyni.
A LOMBDELUXE Vendégházakban dohányozni (elektromos vagy Iqos sem), valamint füstölőt, gyertyát, mécsest használni tilos. Amennyiben Ön dohányzik, kérjük, hogy azt a kijelölt helyen tegye.
Mindkét wellness szolgáltatás díjmentesen és korlátlanul vehető igénybe. 2 fő részére tágas panoráma INFRA szauna, és 36-38 fokos prémium jakuzzi várja Vendégeinket.
Igen, mindkét Vendégház saját szaunával és jakuzzival rendelkezik.
Az érkezést megelőző 30 napon belüli foglalás esetén a szállásdíj teljes összegének a megfizetése a foglalás napján, egy összegben esedékes. Az érkezést megelőző 30 napnál későbbi foglalás esetén lehetőség van a szállásdíj két részletben történő megfizetésére akként, hogy a szállásdíj 50%-ának a megfizetése a foglalás napján, míg a fennmaradó 50%-a az érkezés napja előtt 20-15 napon belül, a megküldött számla alapján esedékes.
A befizetett szállásdíj az érkezés napja előtt 31 nappal kötbérmentesen lemondható, a befizetett összeget 100%-ban visszatérítjük. Amennyiben a lemondás az érkezést megelőző 30 napon belül történik, úgy az alábbiak szerinti kötbér kerül elszámolásra:
• az érkezés napja előtt 30-21 nap: a szállásdíj 30 %-a
• az érkezés napja előtt 20-15 nap: a szállásdíj 50 %-a
• az érkezés napja előtt 14-0 nap: a szállásdíj 100 %-a
összegű kötbért érvényesítünk.
(Részletesen lásd az ÁSZF-ben)
Igen, mind a három bank által forgalmazott SZÉP kártyával lehet fizetni.
crossmenuchevron-downarrow-down